Achter Hemel en Aarde

By | December 3, 2017

Welkom bij de eerste alles over mijn roman video Vandaag heb ik het over mijn tweede boek Ik heb willen om deze video voor een lange tijd te maken, maar ik had niet klaar met het schrijven van het boek, maar nu heb ik Voordat ik je vertellen over Carré: abonneren beneden en laten we nu beginnen In AHEA Carré bezit een ononderbroken edelsteen, op deze manier is ze niet een deel van onze wereld en de andere wereld.

Ze heeft geleerd hoe te zweven tussen beide werelden, die niet genoeg voor haar.

Ze leidt een ceremonie, waarvan ik u later vertellen, maar ook dat is niet genoeg.

Ze wil net als de anderen.

Jaloezie is wat haar drijft verder in het boek Wat gebeurt er als de afstand tussen haar en haar ouders te groot wordt? Wat als ze de term 'Moirai' leert? En wat als ze meer te weten over het geheugen kloof die zich vormt in haar hoofd om de drie maanden? In AHEA Carré leert om te gaan met de druk van haar ouders en disdainfull lijkt vanaf de Hunters Inspiratie voor het boek kwam van edelstenen, mythen, schepselen, de Moirai en de eerste Shadowhunters episode We leren over de bevoegdheden Carré, de Moirai ceremonie – een moeilijke mythe uit te leggen een mythe van de drie zussen, helpers van Zeus, een spinner, een mes en een meter, in mijn boek hebben we ook 3 zussen Ik had alles voor dit boek klaar rond mei omdat ik dacht Camp NaNo was in juni in plaats van juli Ik heb eerder beginnen dan juli, want ik was zo enthousiast voor dit idee te worden verteld – ik nog steeds bereikte 50K in juli! Ik herinner me tot op de vloer in de achtertuin mottig beneden ideeën en ik kreeg ook verbrand, iets dat altijd gebeuren voor mij Ik herinner me dat het instellen van 10 minuten timers om ervoor te zorgen dat ik niet in slaap buiten vallen in tussen brainstormsessies Ik wilde opschrijven kenmerken voor elk karakter, maar ik weet niet zeker of ik het goed beschreef ze in het boek Carré Wynwood is mijn MC, ik ken haar al sinds het eerste idee Ze doet me denken aan mij, lange bob zoals degene die ik had Haar tweede naam Jillian heeft niets te maken met het boek hebben is ook niet vermeld.

Ik creërde Carré naar wat ik leuk vond en wat het verhaal nodig.

Zoals het toevoegen van haat voor witte erwten in tomatensaus, dat is een no go voor mij.

Ik haat het zo veel.

Ik beschreef dat haat in een van de eerste hoofdstukken.

Het was nuttig om te leren over het schrijven van zoveel personages en relaties, ik heb echt genoten van het schrijven AHEA.

Ik denk dat is het zo'n beetje voor de eerste AAMN! Het is een beetje rommelig, want het is nog steeds mijn eerste poging maar toen ik een 2e één over mijn derde boek zal maken, ik denk dat dat goed te gaan, want ik heb genoeg informatie om te praten over Bedankt voor het kijken, zal de volgende video gaan over Moederdag.

Ik ben enthousiast voor u om het te zien dan zal ik je volgende week, bye bye!.