inspireren een lifestyle-boek zoals On Life

By | December 3, 2017

Het filmen van deze video is zo spontaan omdat ik een nieuw boek in de brievenbus gisteren ontvangen It's On Life van Anna Nooshin, haar tweede boek waarin ze deelt bijzondere en dierbare momenten van haar leven zo succesvol en stijlvol beïnvloeder Omdat het mijn eerste lifestyle boek dat ik had alleen maar goede gedachten over dit boek omdat Anna Nooshin is zo normaal, en normaal is absoluut niet het juiste woord om haar te beschrijven Down to earth is de beste manier om haar te beschrijven.

Ze is een geweldige vrouw Het rare is dat ik niet nader inzien het kopen van dit boek Het is een lifestyle boek en het is niet het genre zou ik normaal gesproken te lezen of te kopen dus het verbaasde me dat ik niet twijfelen om het helemaal te kopen en gewoon klikte op 'bestelling plaatsen'.

Ik wil hoeveel ik van geleerd en hoe op het Leven veranderde een deel van mijn kijk op het leven te delen Het is een zeer inspirerend boek en de reden voor het maken van deze video laat in de middag is dat ik wilde het boek af te maken.

Ik ben klaar met het in twee uur en dat is spannend, omdat ik nooit gelezen dat vasten voor Wat ik geleerd van dit boek is 'gewoon doen', hebben een dubbele taal werden kanaal want dat is wat ik wil en willen met u delen.

Dat wil ik meer schrijven die ik maak foto's met mijn Polaroid camera zonder na te denken hoeveel ik er nog steeds hebben verlaten Ik moet gewoon meer te experimenteren en het is normaal om nieuwe dingen te proberen, impulsief en spontaan.

Ik kwam erachter dat ik echt geïnspireerd raakte toen ik dit boek te lezen, vandaar de reden waarom ik ben het maken van deze video, en gewoon iets nieuws, zoals het maken van video's in twee verschillende talen te doen.

Ik wil om uit te gaan op de straten met een grote glimlach en maak andere mensen aan het lachen, iets wat niet iedereen van ons doen veel.

Ik heb een heel blij gevoel uit dit boek, iets wat ik niet meegemaakt met een boek voor en de reden waarom ik stotter is, want dit is een spontane video die ik niet heb gepland.

On Life doet me denken mensen moeten meer lachen en genieten van het leven nog veel meer! Er is een hoofdstuk over mode geheimen die me willen graven uit mijn garderobe en het creëren van andere en nieuwe outfits.

Ik heb een paar items uit een vintage winkel die ik van hou maar niet dragen, want ik ben bang wat mensen zouden kunnen denken On Life laat me denken dat is perfect in orde Er is niets mis met het uitproberen van nieuwe dingen door het mengen van oude dingen.

maar ik zie wel kleding in een winkel die ik zou het leuk vinden om te dragen dat is al eeuwen nu.

Ik soms zie items ik van hou maar weet dat zou me niet geschikt, en dat is oke, zolang je geprobeerd.

Zolang je goed in je kleding te voelen, niets is te veel! Sommige dingen zijn, maar je weet wat ik bedoel.

Kijk naar mijn favoriet, het is van een oude theezakje en het is echt leuk! Op Het leven is een zomer boek, maar ik denk dat het zou een winter / theetijd boek ook.

Ik tweeted Anna zeggen dat dit boek zou een geweldige zomer boek.

Het tegenovergestelde is nog niet bewezen, zodat het werkelijk is! Het zien van Anna dat deze succesvolle, bewijst dat zelfs moest ze veel voor haar positie als beïnvloeder werken.

Dit motiveert me om harder te werken voor wat ik wil – om een ​​boek te publiceren en Nederlands en Engels video's.

Er is niets mis met een beetje raar ook niet.

Het is ook echt goed om tijd door te brengen met vrienden en lachen meer en het nemen van de tijd die je nodig hebt met een Lush gezichtsmasker om te ontspannen Ik kan niet genoeg zeggen, maar het enige dat telt is dat je een goed gevoel.

Maar er is niets mis met op uw eigen, zie je veel meer als je door je knap eenzaam;) Chapter 'een girly-girl' doet me beseffen hoe lang ik heb genoten van het niet dragen geen make-up buiten.

Ik ga zelfs naar mijn oma in mijn één stuk.

Ik heb mijn dagen waar ik denk dat laten temmen mijn haar en het is echt "Ik werd wakker als dit".

En dat is fijn, want ik voel me prima mee! Ik had ook een periode waarin ik voelde me 'naked' zonder make-up, want ik gebruikt om eyeliner en oogpotlood dragen.

Mascara is genoeg of helemaal niets is perfect in orde.

Ik soms vul mijn wenkbrauwen omdat ze blond.

Deze video is niet alles over op het Leven, maar het is hoe ik gereageerd op het boek.

Het gaat over mijn visie in van het boek en wat het boek doet voor mij persoonlijk.

Het boek bevat veel van Q & A's met haar op en offline vrienden en haar stylist en make-up artist Deze Q & A's zijn zo inspirerend en maakt me willen vragen over onderwerpen Ik ben niet betrokken bij op alle vragen.

Net als make-up vragen over lipsticks voor de geweldige vrouw Amanda (make-up artist) Ik hou van het krijgen van vragen van het lezen of kijken naar iets, want het betekent dat ik voel me verbonden met het onderwerp.

Wat echt opvalt is dat er veel levenslessen in dit boek en ik denk dat dit was hoe ze het wilde.

Eenvoudige en slimme levenslessen je kunt leren van.

Op één van de sterren op mijn muur schreef ik nog meer in de richting van het lachen meer, het creëren van meer, En Anna's boek maakt me willen zeggen veel meer 'ja, ja, ja, ja, ja ja!' Ervaar meer, meer doen, experiment meer.

Genieten van een beetje meer door te zeggen ja.

Een wereld voor je open als je ja meer zeggen, probeer het;) Wat ik heb wel geleerd is 'niet nemen alles voor lief'.

Hard werken voor wat ik wil.

Had zelfs Anna om hard te werken voor wat ze wilde en wil nog steeds! Het is zo inspirerend om dat iemand zoals zij, die 'gemaakt', moest zo hard te werken voor wat ze wilde lezen.

Het de weg van, zoals, je moet werken voor wat je wilt.

Als ik wil een boek te publiceren, moet ik een stuk moeilijker dan wat ik al doen het werk.

Ik moet aan het werk in het te zetten! Iedereen heeft om te werken in hun leven om hun dromen waar te maken – influencers, klasgenoten, vrienden, familie Je moet werken voor alles – neem niets voor lief en nederig over uw kansen krijgen Ik denk dat ik een beetje gek over al de grote dingen over dit boek en dat is meer dan verbazingwekkend Het enige wat ik hoop was dat ik het boek neer kon zetten om ervan te genieten een beetje langer dan twee uur alhoewel het is zo geweldig Ik ben klaar met het op deze snel en genoten er zo veel Dit boek gaat een geweldige plek op mijn boekenplank te hebben.

Heeft op het Leven mij willen meer lifestyle boeken te lezen? Ja.

Heeft op het Leven mij willen lezen On Top, Anna's eerste boek en het eerste boek in deze serie – absoluut! Het is vreemd dat ik lees op het Leven vóór On Top, maar het klonk veel meer apealing om mij op het eerste Misschien is het klonk meer apealing omdat het de persoonlijke verhalen die ze deelden – hoewel On Top is te persoonlijk.

Ik weet dat het vreemd om te beginnen met het tweede boek in plaats van de eerste.

Ik ben niet het bestellen van On Top meteen, maar ik zal vlak voordat we vertrekken naar Griekenland want ik heb nog een Engels boek dat ik nu nog niet hebt gelezen dus ik heb iets groots te lezen voor als ik er ben En Griekenland komt steeds dichterbij! Alles wat ik denk als ik zeg On Top: Ik wil het! Ik hoop dat u deze verschillende video van mij zo veel genoten, want ik genoot filmen De herziening video is niet mijn gebruikelijke video stijl Ik hoop nog steeds dat je het leuk vond! En Anna, als je dit ziet, ik kan niet wachten om te lezen On Top en dank u voor het delen van je verhalen! Als je niet subsribed aan mijn zenders, er is een rode knop er & down vergeet niet om deze video een soortgelijk te geven! Ik zal jullie binnenkort te zien! Er zijn leuke video's komen zeer binnenkort 🙂 Bye!.