Niet wat je denkt

By | December 3, 2017

27 januari 2017 Boek recensie Niet wat je denkt, hoe youtube en bloggen mijn leven met anorexia is veranderd – Jiami Jongejan Waar is het boek over? gehoorzaam, ik smeer mijn brood Plotseling hoorde ik een stem achter me Jiami Je smeert de hoeken niet kom op, net smeren WTF is iemand me vertellen hoe ik mijn brood te smeren ?! Wat is dit voor een waanzin Maar mijn vader mee eens hij knikt en wijst naar de hoeken van de sandwich waar er niets op met 1627162 miljoen gevoel Ik smeer nog steeds de hoeken full dom kliniek Zou ik stoppen? Nee? Ja? JIAMI! Hou op NOO Ga zo door hou op Ga zo door! Geef niet op !! de droevige boom ik ben er Ik heb het gehaald! Ik heb niet op! Mijn lichaam op de grond valt moe en lusteloos en alles om me heen is zwart anders opwindend een Romance emotioneel Dat is Niet wat je denkt door Jiami Jongejan Ik Loveeeed dit boek Dus als gevolg van dat ik niet waardoor het 1 of 2 Maar Vijf harten Dus dit was de video Ik hoop dat je het leuk vond Klopt omhoog en Wil je meer weten over zijn boek weten? Klik op de link in de omschrijving beneden Hopelijk tot ziens in een nieuwe video! Byeeeee! LoveYouGuys!.