Schrijf ik een boek

By | December 3, 2017

Femke, sta je? Ja dat ben ik.

Aan de voorzijde van mijn eigen schilderij, ik zal verbinden de boekbespreking video uphere Dus waarom sta je? Nou ik gehoord dat als je opstaat stroomt het beter, al hoewel het voelt als een presentatie maar nu ben ik het over dat, ik had net examens vandaag.

Ik heb een 7,8 voor ICT 8,7 voor Nederlandse en een 10 voor Engels gekregen! Ik kan niet beginnen met de week beter Zoals je zou kunnen hebben gezien in mijn driemaandelijkse doelen die ik zei dat ik wil om meer te schrijven en het einde van mijn huidige project en dat is wat deze serie over gaat.

Ik deed schrijf deze maand, niet net zo goed een gebruikelijk is, maar ik deed schrijven.

Ik keek omhoog, schreef ik 7388 woorden in januari zo ver, maar ik weet niet zeker of ik meer tijd om deze week te schrijven Ik hoef alleen maar iets minder dan 4000 woorden te bereiken 100K in totaal voor dit project ben ik begonnen eind juni, dat is surrealistisch.

Zo goed als ik ben nog steeds gemotiveerd Ik heb geen idee kreeg nog over hoe je deze video's te vullen, dus als u vragen hebt over mijn boek of schrijven in het algemeen hieronder laat ze! Ik wil heel graag u vertellen wat AHEA is over, maar ik wil een alles over mijn roman video te filmen dus ik kan niet mcuh bederven Maar AHEA gaat over Carré wie is tussen twee werelden – het echt voelt als een presentatie! Ze is niet goed behandeld door haar ouders, er is veel voor haar te ontdekken, zoals waarom haar haarkleur is anders We gaan naar Egypte, we verblijft in New York, gaan we naar Springfield Missouri – veel leuke dingen, alsmede Rusland maar ik ben eindelijk in een hoofdstuk dat ik heb uitgekeken naar sinds het begin, laat me mijn overzicht te krijgen Ik heb al verwijderd hoofdstuk 49 en 51 deze maand, hebben ze niet echt passen niet meer hoe ik wilde dat het het maakte dingen ook Complicaties zonder reden en dat is niet nessecary dus in plaats van het feit dat 76 hoofdstukken, het is nu 74! maar ik ben eindelijk waar ik wil zijn en dat gevoel is de beste! Ik ben op ch.

50 nu, 24 meer in bijna 2 maanden te gaan, kan ik dat doen toch ?! Welke hoofdstukken ben ik ook naar uit? Ch.

50 is leuk, citaat: "Dus ben je klaar als een Hunter al?" Ik persoonlijk kan niet tegen 'a' Thorne, maar Thorne heeft een klein hart, maar hij is heel lief, hij is een cinnamon roll.

Hij is een softie, maar hij laat zien dat het nauwelijks.

Ik ben ook op zoek voorwaarts voor hen naar Egypte te gaan, het is wat ik wilde, omdat het eerste hoofdstuk! Ik heb zo veel onderzoek voor dat gedaan, zoals naar het museum – ik zal het onderzoek video hier koppelen.

Ik ben erg trots op video! Ik wil niet naar Christine's manier van haar boek schrijven afleveringen te kopiëren, maar ze deed inspireren mij om het te delen als dit want ik wil niet eenvoudig maandelijkse updates te maken, maar geef het een draai en maken het leuk Dus een nummer dat wordt me in de stemming voor het schrijven, ik speel het na mijn AHEA playlist, maakt me snel te schrijven snel sneller Niet zeker of dit valt onder het auteursrecht, maar goed te zien Dus wat is mijn plan voor wat er over is van januari: meer schrijven, maar omwille van examens ik weet niet zeker of ik tijd kan vinden Mijn stage wordt ook vanaf volgende week, dus ik moet vertragen met video's ook- geen twee per week Over dat, schrapte ik mijn video van maandag, want ik was er niet trots op, dus als u zich afvraagt ​​waar die ging Ik weet niet wat ik moet zeggen, dus ik zal zeggen: zie je volgende week, en volgende maand met een andere episode Misschien kan ik de 7000 woorden die ik schreef deze maand te verslaan, laten we gaan met 8000 – het rustig aan! Toen ik ben begonnen, ik ben in orde! Laten we eerst overleven dit examen week, maar als het gaat zoals vandaag – ik zal fijn! Ik zal waarschijnlijk komen met een meer originele naam maar voor nu, vergeet dan niet om in te schrijven, zoals de video als je dat deed en dan zal ik je volgende week, bye!.